Košarica (0) 0,00 Kn

LM OIL

NE KUPUJTE MOTORNA ULJA U SUPERMARKETIMA!

NE KUPUJTE MOTORNA ULJA U SUPERMARKETIMA!

Kupnja u takvim dućanima se ne isplati, premda je originalno, jer se radi se o ulju posebne specifikacije i niže kvalitete

Vrlo često vozači u supermarketima kupe na razno raznim akcijama motorno ulje za svoj automobil i to po višestruko jeftinijoj cijeni. Vozače zbunjuje kako u originalnoj ambalaži proizvođača mogu dobiti vrhunsko motorno ulje po izrazito niskoj cijeni, pa su mnogi u nedoumici je li u tom slučaju motorno ulje i deklarirane kvalitete na ambalaži. U ovakvim slučajevima nije preporučljivo kupovati tako jeftino motorno ulje, jer premda ambalaža izgleda sasvim normalna tj. poput originala, kvaliteta motornog ulja je slabija.

Nije preporučljivo kupovati motorno ulje u trgovačkim lancima, premda je to bolja (ili manje loša) opcija od kupnje neprovjerenih proizvoda preko interneta. Ono jest originalno (dakle proizvedeno u matičnoj tvornici), ali po nižoj specifikaciji i od lošijih sirovina (ili recikliranih ulja) i aditiva. Dakle, u startu je za nižu cijenu određena i niža kvaliteta te ulja koja se prodaju na policama supermarketa imaju i posebne oznake (mnogi ih kupci ne razlikuju) i nema ih u ponudi ovlaštenih prodavača. Ako je netko i kupio takvo motorno ulje, ima dvije opcije: da ga upotrijebi, odnosno baci, i obje su loše. Druga je manje loša.

Tražilica

Vaša košarica

Vaša košarica je trenutno prazna!


Kontaktirajte nas

LM-OIL
Dragutina Golika 38,
10000 Zagreb

Mob: 091/786 7861
E-mail: info@motorna-ulja.net

Monster energy


Novo u ponudi