Košarica (0) 0,00 Kn

LM OIL

FUCHS U SVIJETU

FUCHS U SVIJETU

Fuchs je sinonim za vrhunska inovativna maziva i srodne specijalitete. Čak i kao internacionalni koncern vezani smo, kako i prije tako i danas, za naše korjene – naše sjedište i dalje je u Mannheimu gdje je sve počelo.

Godine 1931. Rudolf Fuchs osniva svoje poduzeće za izvoz i distribuciju visokovrijednih rafinerijskih proizvoda.

Točno 20 godina kasnije isporučuju se prvi proizvodi u inozemstvo. Vrlo rano poslovi u inozemstvu postaju sve značajniji. 60-ih godina intezivno se osvajaju internacionalna tržišta. 70-e i 80-e karakteriziraju dvije stvari – specijalizacija i ekspanzija. Bogatstvo ponude konstantno se proširuje i usklađuje s individualnim potrebama naših partnera.

Ulaganja, preuzimanje poslova i osnivanje novih poduzeća diljem cijelog svijeta izraz su uspješene poslovne strategije. Početkom 90-ih cjelokupno poslovanje ciljano je usmjereno na osnovnu djelatnost – maziva.

Tržišta s najvećim prometom postaju zapadna Europa (EU), Sjeverna Amerika, Azija-Pacifik. Koncern FUCHS PETROLUB AG, Mannheim prisutan je na burzama u Frankfurtu, Stuttgartu i Zürichu.
Danas Koncern FUCHS slovi kao 6. proizvođač maziva u svijetu i prvi neovisni proizvođač industrijskih maziva u svijetu.

Fuchs je veliki dobavljač svjetski poznatih tvrtki kao što su Volkswagen Group, Daimler Chrysler, ZF, BMW, INA-LUK-FAG, John Deere, Opel-General Motors, Deutz, MAN Trucks, Delphi Automotive Systems, BPW, Visteon i drugi.

Tražilica

Vaša košarica

Vaša košarica je trenutno prazna!


Kontaktirajte nas

LM-OIL
Dragutina Golika 38,
10000 Zagreb

Mob: 091/786 7861
E-mail: info@motorna-ulja.net

Monster energy


Novo u ponudi