Košarica (0) 0,00 Kn

LM OIL

ENEOS NOVI SPONZOR YAMAHE MOTO GP

ENEOS NOVI SPONZOR YAMAHE MOTO GP

Japanski naftni gigant JX Nippon Oil & Energy Corporation poznat kao Eneos novi je službeni sponzor Yamahine tvorničke MotoGP momčadi. Da Eneos postaje glavni sponzor Yamahina tima u kraljevskoj klasi pisali smo još početkom godine kada je tu informaciju u javnost pustio jedan od Eneosovih europskih partnera. Ta vijest sada je i službeno potvrđena od Yamahina MotoGP odjela…
Na službenu potvrdu ove informacije morali smo čekati sve do danas do kada je vrijedio ugovor između Yamahe i njenog bivšeg sponzora Petronasa. Ugovor s Eneosom počinje vrijediti od sutra kada Jorge Lorenzo i Ben Spies izlaze na Sepang na novom litrenom motociklu. Ovo je definitivno dobra vijest za japanski brand koji je krajem 2010 ostao bez Fiatova sponzorstva i prošle godine nastupao u svojim bojama.
Ono što se još uvijek ne zna jest hoće li Yamaha i dalje nastupati u svojoj plavoj kombinaciji ili će u jednadžbu biti ubačen Eneosov brandovski dekor. Ako hoće možemo očekivati Yamahu YZF-M1 obučenu u crveno/narančasto/bijelu kombinaciju boja.

Tražilica

Vaša košarica

Vaša košarica je trenutno prazna!


Kontaktirajte nas

LM-OIL
Dragutina Golika 38,
10000 Zagreb

Mob: 091/786 7861
E-mail: info@motorna-ulja.net

Monster energy


Novo u ponudi